Berbowling di Hari Cuti..

Thursday, October 15, 2015

Rakan sekerja

Assalamualaikum wbt

Aktiviti sukan bersama kawan-kawan sekerja. Tiap-tiap tahun memang ada karnival sukan kat tempat kerja. Kali ni pertama kali acara bowling dimasukkan dalam senarai.  Macam biasa, bila kena aktiviti hari kerja..malam pulak tu, memang sambutan kurang sikit. Jadi kenalah gunakan tenaga-tenaga paksa rela ni join. 

main bowling, rakan sekerja, karnival sukan


Dah lama tak main bowling. Seingat aku, bola bowling ni memang setahun sekali jer aku pegang. Tupun sebab kena paksa join. Seronok  main bowling ni....boleh release stress. Kau bayangkan benda-benda yang buatkan ko marah kat pin-pin tu, lepas tu lemparkan lah bola tu sekuat hati..hahhaha....

main bowling, rakan sekerja, karnival sukan



Kali ni aku pergi ditemani oleh anak-anak. Hubby tak dapat join sebab ada urusan lain. Mendebarkan jugaklah bila nak bawak dzakwan tanpa ayah ni. Awal-awal kat rumah dah pesan suruh behave sikit..almaklum budak-budak bukan boleh dok diam lama-lama. Mujur kakak ada untuk tolong jaga.



main bowling, rakan sekerja, karnival sukan

Ada 6 team, setiap team ada 8 pemain...4 lelaki...4 wanita. Anak-anak rimau semua main ni....menang tak menang tak tau lagi..sebab acara kemuncak karnical sukan ni nanti adalah pada 24hb Oktober......

Alhamdulillah adik wan sangat baik, dok diam-diam main hp sampaikan data mak dia tinggal ciput jer...huhuuhu.....anak-anak pulak ajak pi berbowling cuti sekolah nanti....sabar yer anak-anak, tunggu semua ada....dah hari ni abang awak dah merdeka..dah abis pt3....yeay......






You Might Also Like

5 comments

  1. alahai..lamaya x main bowling...EFG nak main bowling pun x tau la bila...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila dah mula, rasa gian pulak nak berbowling lagi hehehe

      Delete
  2. Seronoknyaa main bowling kak azi :)

    ReplyDelete
  3. tak pernah main bowling..takut jari patah..ahahahhaha..gile btul imaginasi ummul kn..

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook