Adik Beradik EFG

Tuesday, October 27, 2015

Exchange feed group

Assalamualaikum wbt

Diam tak diam dah lebih kurang setengah  tahun aku bersama-sama dengan keluarga EFG. Macam-macam ilmu dapat, dan banyak lagi nak kena gali sendiri. Yang terkini - belajar cara nak guna responsive template. Susah rupanya bagi aku yang tak berapa nak reti guna kod-kod html ni. Hasilnya korang tengok sendiri la template terkini akak ni. Masih ada yang nak kena betulkan. Tak boleh laju-laju...kena gerak pelan-pelan bagi faham. Terima kasih kat cikgu-cikgu EFG yang dok melayan kerenah akak ni yer...

Adik beradik EFG, EFG, exchange feed group, efgkbba

Mereka-mereka yang masih bersama dalam EFG. Buat masa ni keahlian baru belum dibuka. Pada yang teringin nak join kami, rajin-rajinlah jengok blog kami-kami ni...manalah tau suatu hari nanti nak kumpul ahli lagi...
List ahli keluarga EFG korang boleh tengok kat bloglist aku kat tepi ni....mereka semua rajin mengupdate blog. Macam-macam cerita dan info ada ...rugi kalau tak follow!!!


You Might Also Like

2 comments

  1. Ala...... teringin nk join... tp xpe la..... saya ni tak layak kot dipanggil blogger... almaklum blog pun tah hape2 ^-^peace!

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog kiter, cerita jer apa yang terlintas dan boleh dikongsikan....boleh jer dipanggil blogger.

      Delete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook