Si Comel Lihat Dunia...

Tuesday, September 15, 2015

Ahli keluarga baru

Assalamualaikum wbt

baby baru, anggota baru, selamat hari lahir

Selamat melihat dunia Nurfathia Hanna bt Nur Said (harap-harap betul lah ejaannya yer)
Anggota baru dalam family aku. Bukan baby aku yang baru yer....ni cucu aku yang ke 9. Ha....ramaikan cucu aku....november nanti dapat yang no 10 pulak...in sha Allah.

Ni cucu kak long aku yang ke 8. Anak-anak sedara aku dah besar panjang semuanya. Kira dalam adik beradik aku...jarak umur antara kami jauh jugak lah. Oleh kerana aku yang last, jadi anak kakak-kakak aku lahir masa aku sekolah menengah lagi.

Bestkan bau bayi. Ntah bila lah aku boleh jumpa si kecil ni...jauh nun kat Melaka.
Apapun, aku doakan baby dan mak baby sihat walafiat. Tunggu la sorang lagi lahir, nenda datang tengok sekaligus.......

You Might Also Like

5 comments

  1. omey omeynya dia.. rindu bau baby.. hikshiks...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bau baby ter best in the world kan

      Delete
  2. Comelnya..selamat dtg ke dunia. Semoga jd anak solehah

    ReplyDelete
  3. Comelnya..selamat dtg ke dunia. Semoga jd anak solehah

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook