Mentor Mentee Exchange Feed Group

Wednesday, September 02, 2015

ExchangeFeedGroup

Assalamualaikum wbt

Masuk bulan ke dua, keluarga EFG mengadakan program mentor mentee di kalangan ahlinya.  Tujuan program ini adalah untuk membantu meningkatkan UV ahli-ahli yang blognya masih suam-suam kuku macam aku ni.

Bila ada program ni, semangat nak mengupdate entry memang meluap-luap lah, tambahan pulak bila tengok geng lain pun berlumba-lumba up entry baru dengan tajuk hot-hot.  Tergugat otai-otai...hehehe...

Bulan lepas, mentor aku SHAHIRA
Banyak juga ilmu blogging yang dikongsi. Terima kasih Sha atas perkongsian dan teguran.

Untuk September, dapat mentor baru.
Pemilik blog AKU PENGHIBUR. Di kalangan blogger, siapa yang tak kenal Acik kan. Beruntung la dapat timba ilmu daripada blogger fofular..hehee..

Bila pengetua EGF, mommy Irra umumkan mentor baru tadi, check-check kat blog, rupanya hari ni aku feed mentor sendiri la kat blog......wahhhhhh kebetulannya...hehe...


exchange feed group, blog aku penghibur


Jom lah korang terjah blog mentor aku ni...

Pada yang tak kenal ngan Acik, kami team EFG pernah buat review berkaitan beliau dulu kat SINI

You Might Also Like

3 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook