Bertamu Lagi

Monday, September 28, 2015

nuffnang

Assalamualaikum wbt

Beberapa hari tidak mengupdate menjadikan mood ke laut...
Belek sana sini...terjah tengok cik nuff kita.
Tak sangka dalam tidak mengupdate, cpuv tetap terjah masuk....terima kasih nuff.
Biarlah sen sen pun...tak banyak macam yang lain..tapi aku suka tengok iklan tu berkelip-kelip di blog.

Pagi tadi jenguk..cpuv bertambah lagi....

nuffnang, cpuv


Pada yang menjenguk masuk sini...nanti aku kunjung balas yer. Busy giler sekarang ni. Kadang-kadang rasa perlukan ruang untuk berehat lama....hmmm..

You Might Also Like

4 comments

  1. Wah...beratur cpuv Kak azi..jeles kita...yg ada pun cuma 4 iklan je ongoing...amount pun malas nak cash awal2 ni

    ReplyDelete
  2. fuhhhh.. beratur panjang. Jelezzznya.

    ReplyDelete
  3. wah banyaknye yang sponsor.. sorry nk tanya widget EFG FEED tu camne nak pasang?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena join EFG team baru boleh pasang hehe

      Delete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook