Khas Untuk Semua Wanita

Monday, August 03, 2015

Woop.my

Assalamualaikum

Kalau anda seorang yang suka mencuba produk baru dan kemudian memberi pendapat, apa kata join kumpulan WOOP. Woop adalah singkatan pada Women Of Opinion.  Menarik jugak!! Sambil memberi pendapat, boleh kumpul point dan tebus dengan barang-barang yang kita guna.  Terimakasih pada yang memperkenalkan group ni. Ramai kawan-kawan yang dah join, aku pun takmo la tertinggal hehe.

khas untuk semua wanita


Kenapa kena join Woop?

Boleh dapat barang pengguna secara percuma.  Anda akan diberi peluang mencuba pelbagai produk pengguna yang menarik.  Dapat sampel pun ok la kan, boleh cuba.

Anda diberi peluang untuk kongsi pendapat dan dapatkan lebih info tentang sesuatu produk.  Anda cuma perlu berkongsi idea berdasarkan soalan-soalan yang dikemukakan. Lepas tu dapat poin boleh kumpul. Mudah kan?

Poin-poin yang dikumpul bolehlah anda tukarkan dengan barang-barang yang ada dalam katalog reward.  Macam-macam ada tau, menarik !!

khas untuk semua wanita


Kalau korang berminat, bolehlah register di WOOP . Lepas register dah boleh kumpul poin.

You Might Also Like

10 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook