Kegilaan Apakah Ini?

Friday, August 28, 2015

Adam Dan Hawa

Assalamualaikum wbt

Tak pasal-pasal aku terikut semula drama bersiri Adam Dan Hawa ni. Gara-gara cerita ini ditayangkan semula di Astro 135 setiap Isnin - Jumaat jam 9 malam. Bukan gila ke hape cuma suka. Hehe...suka tengok si AA ni dalam drama ni. Malas nak tunggu tiap-tiap malam maka ber online je la bila sempat. Boleh cover banyak episod sikit. Dulu pun aku bukannya tengok semua episod. Tapi cerita melayu, korang boleh agak apa jadi.  Tambah-tambah cerita adaptasi novel. Ada cerita-cerita tertentu sahaja yang aku suka layan berulangkali.

adam dan hawa


Kalau korang nak layan boleh la gi dailymotion.com : ADAM DAN HAWA 

Aku tengok pun skip-skip...cuti-cuti weekend ni boleh la perabiskan menonton siri-siri tertunda...jom korang layan movie/drama online

You Might Also Like

3 comments

  1. ishhhhh akak dah laama sangat tak tgk tv,,,entah apa yg sibuk sngt pun tak tau...hehehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...sama la...kalau ada drama/movie yg teringin nak tengok..tengok online ajer..tv tu asyik rancangan kanak2 ajer..hehehe

      Delete
  2. tak sempat nak layan tv skrg nii.. klau bukak pun channel masak.. hihi

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook