Kegilaan Apakah Ini?

Friday, August 28, 2015

Adam Dan Hawa

Assalamualaikum wbt

Tak pasal-pasal aku terikut semula drama bersiri Adam Dan Hawa ni. Gara-gara cerita ini ditayangkan semula di Astro 135 setiap Isnin - Jumaat jam 9 malam. Bukan gila ke hape cuma suka. Hehe...suka tengok si AA ni dalam drama ni. Malas nak tunggu tiap-tiap malam maka ber online je la bila sempat. Boleh cover banyak episod sikit. Dulu pun aku bukannya tengok semua episod. Tapi cerita melayu, korang boleh agak apa jadi.  Tambah-tambah cerita adaptasi novel. Ada cerita-cerita tertentu sahaja yang aku suka layan berulangkali.

adam dan hawa


Kalau korang nak layan boleh la gi dailymotion.com : ADAM DAN HAWA 

Aku tengok pun skip-skip...cuti-cuti weekend ni boleh la perabiskan menonton siri-siri tertunda...jom korang layan movie/drama online

You Might Also Like

3 comments

  1. ishhhhh akak dah laama sangat tak tgk tv,,,entah apa yg sibuk sngt pun tak tau...hehehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...sama la...kalau ada drama/movie yg teringin nak tengok..tengok online ajer..tv tu asyik rancangan kanak2 ajer..hehehe

      Delete
  2. tak sempat nak layan tv skrg nii.. klau bukak pun channel masak.. hihi

    ReplyDelete

Followers

Like us on Facebook