Mencari yang hilang

Thursday, July 23, 2015

Kembali rutin biasa

Assalamualaikum

Punye lama cuti sampai tak tahu nak update blog dah....
Abes semua yang schedule entry...kena top up balik...mood ke laut.

Ari ni mula kerja semula. Ofis masih kosong, ramai masih bercuti. Tak sanggup nak tengok inbox lagi. Email beratus nak kena belek. Sehari ni memang aku ngadap email aje la jawapnya. Lappy pulak pepagi buat hal. Ingat sampai awal boleh jengok apa yang patut, sekali lappy hang merajuk tak buka seminggu. Aduh!!! Risau aku dibuatnya. Kalau `hang' maunye nak kena tunggu IT repair pulak. Dah le bahan banyak dalam ni. Kerja pun berlambak nak kena tengok dalam ni.....alhamdulillah syukur...dah ok. 

Jom aku belanja korang dengan gambar ni.  Lapor ler pulak.....

mencari yang hilang

Pepagi kalau dapat pekena ni memang kenyang bawak ke tengahari

You Might Also Like

2 comments

  1. Semalam sarapan pagi layan tosei.. ri ni makan roti biasa je..
    Lepas ni control balik berat badan.. ekekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesekali ubah selera kan....roti biasa pun dah sedap dah...

      Delete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook