Jom Terjah Segmen Cash Aku Penghibur

Sunday, May 03, 2015

Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

Assalamualaikum

Cuti panjang, blog pun bercuti jugak. Ada  beberapa yang menarik untuk aku kongsikan di sini nanti..antaranya tentulah resepi ciptaan sendiri. Tunggu yer...

Untuk korang yang suka join GA blogger-blogger, apa kata korang join GA yang dijalankan oleh blog AKU PENGHIBUR di bawah Segmen Cash RM500. Mana tau korang salah seorang pemenang. Hadiah tunai yer...

GA,cash,RM,akupenghibur

Pi la terjah korang....cepat..masa terhad.....

You Might Also Like

6 comments

  1. belum join lagi. hehehe. nanti saya join >.<

    ReplyDelete
  2. Kak zie ni entri promot ke entri kak zie join..sbb tgk tajuk entri tak sama ngan tajuk ga acik huhu...

    ReplyDelete
  3. Lya...entri promote jer ni..sponser tak boleh join ler..hehhe

    ReplyDelete
  4. selamat menaja....saya pun join.

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook