Charger Oh Charger

Thursday, April 23, 2015

Cubaan..

Di kala tahap kerajinan aku mengupdate blog datang, ada jer halangan. 

handphone, cap epal, iphone 6, iphone 6plus

Ganaz tak?...hahha....dah 4x ganti dah ni. Hari ni kena cari yang ke 5. Aku dan hubby memang guna cap epal daripada dulu lagi. No 4, 5 dan sekarang ni no 6.

Korang tau tak camna nak bagi benda ni tahan lama?

Asalnya takde le sampai nampak urat dalam tu. Kejadian tak boleh nak caj malam tadi membuatkan en hubby gunakan kepakaran Mac Gyver dia repair mana yang patut. Janji pagi ni dua-dua hp full, boleh tahan sampai kedai buka.

Ehh!! Kalau korang tau macamana nak bagi jangkahayat dia panjang bagitau yer.....


You Might Also Like

11 comments

  1. Haha angah pun selalu jugak rosakkan charger haha.. banyak kali nak kena beli.

    ReplyDelete
  2. Pasni kak azi kena beli 10 terus. Kalau rosak ada spare. hehe
    #efg

    ReplyDelete
  3. k.azi,kalau nak bg tahan bateri kena tutup data kot..khaty selalu buat macam tue..he3

    ReplyDelete
  4. pomen no 6 setengah ni..tak elok, musnah..hehehe

    ReplyDelete
  5. uii ganasnya azie haha, ni gara2 noti kat wassup EFG lah kut :)

    ReplyDelete
  6. kualiti brg sekarang x mcm dulu.. dulu2 tk pernah chrger rosak.. sll hanpone rosak dulu kan....

    ReplyDelete
  7. charger skrg xkuat la..hahha..dulu2 punye semua power2.. :D

    ReplyDelete
  8. Fuhh lya punya tak penah lg jd cam gini..

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook