AirAsia Bloggers' Community

Wednesday, April 29, 2015

AirAsia Bloggers' Community

Assalamualaikum....

Dah diterima menjadi anggota dalam AirAsia Bloggers' Community (AABC). 
Sebagai sebahagian daripada keluarga AABC, anggota akan diberi keutamaan menerima info-info terkini berkaitan AirAsia. Contohnya aktiviti-aktiviti yang dijalankan, laluan-laluan baru yang diperkenalkan oleh AA dan kadangkala ada antara blogger-bloggers ini dijemput untuk bersama-sama meraikan aktiviti AA.  

Bertambah lagi info dihujung jari dan kenalan. Manalah tahu ada rezeki dapat join aktiviti AABC ni.

Pada yang berminat, hantar sahaja email pada admin AABC - maa_corpcomm@airasia.com

Dalam sehari dua, email anda pasti dibalas. Sertakan butiran anda seperti nama, lokasi, nama blog, niche blog anda.

Jom kita ramai-ramai sertai AABC!!

AirAsia, Bloggers



You Might Also Like

5 comments

  1. macam mana nak join?? macam menarik je.. :D pliss ajar sikit kak. hehe

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook