88/2015 : Backdated review - TLU

Wednesday, April 01, 2015

Bila abes ofis hour, ada yg bergegas pulang salah satu tujuan nak tengok slot drama petang2 kat TV3 tu...huhuhu...aku tak follow langsung. Takut terjebak. Bila dah follow susah mau berenti ooo...sedangkan masa yg singkat tu la nak layan budak kecik kat rumah tu, nak pikir dinner apa, nak mandi, nak solat...
Tak terkejar...

Jadi kesimpulannya...tak payah tengok. Tapi aku terjebak jugak dengan cerita Teman Lelaki Upahan ni. Walau pun dah terlewat sbb ceritanya dah abis pun tp aku follow jugak online punye version. Biarpun screen nak tengok tu kecik sbb tengok thru hp tp aku tengok jugak hehe...


Tengok pun main cilok2 jer....tak follow full pun.

Anyway i suka lakonan ungku....bersahaja....
Overall cerita dia biasa jer...cerita org kaya2 ..ego...tamak....

dan pengarah nya adalah junior den masa kat usm dulu....tak kenal pun hehe

##sekian review backdated dpd aku


You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook