106/2015 : Cabaran Diri

Tuesday, April 21, 2015

Bukan mudah nak senang..

Selamat pagi semua....3,4 hari sunyi kat sini. Bila cuti gitu la jadinya....curi2 masa jengok blog. Update guna hp jer..save dulu..bila sempat touch up kat pc....baru publish...auto publish. Tu dia punye semangat nak berblog. Ramai yg membakar semangat...yg paling best sekali bila mr hubby pun dah layan jengok blog tp still yang mana utama diutamakan. Kejar mana yg sempat.

Semalam cuti....sambung sabtu ahad , dapat 3 hari. Sabtu melayan aktiviti anak2 daripada pagi sampai malam. Ahad..dan Isnin disamping rutin mingguan top up pulak dengan aktiviti clearance...bukan sales clearance yer...house clearance....dptla kemas 1/4 bahagian rumah...fuhhhh...banyak lagi tau.
Sempat lagi melayan anak2 ke kedai buku....ohhhh aku pantang betul pi kedai buku. Tapi semalam kena kuatkan semangat....buat tak nampak ...sebab banyak koleksi lagi belum tamat......

senang, cabaran, buku, novel, library, aktiviti, week end, kedai buku

Best la kalau dpt rileks2 baca satu2......
#entry banyak bersusun nak buat
#ntah sempat ntah tidak




You Might Also Like

9 comments

  1. bestnya banyak koleksi buku,, macam mana ye nak jadi ulat buku ni,, saya satu novel pu sampai 2 tahun tak abih2 lagi hhihihi,,

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. k.azi,banyak nya novel,buka tak untuk dipinjam novel tue..

    ReplyDelete
  4. hari tu borong buku kat big bad wolf sampai skng banyak tak terbaca hehehe

    ReplyDelete
  5. chik na suka beli buku tapi tak baca-baca... Ni dah berangan nak p pesta buku minggu depan

    ReplyDelete
  6. wah bestlah azie dah dah support dr en suami ni..go azie go azie haha :)

    ReplyDelete
  7. pinjam novel....hihihi KG pun ada byk novel tp kebanyakannya alaf 21...

    ReplyDelete
  8. banyaknyaaaaaa! rara dulu boleh lah membaca.skrg ni.nan hado! serononya dpt relax2 baca buku kan.

    ReplyDelete
  9. bestnyer tersusun cantek je

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook