86/2015 : Selamat Tinggal....jumpa lagi!!

Tuesday, March 31, 2015

Semalam dan hari ini, aku dan rakan2 ofis meraikan 2 org kakak admin kami yg mengambil skim bersara awal @ kami panggil MESRA. Pergi mereka tanpa pengganti...huhu...tanda2 company mengurangkan tenaga kerja kan??..
Semalam kami buat jamuan utk mereka, hari ni mereka pulak belanja kami lunch. 


Tu la kedua org kakak admin kami.  


Bos aku yg suka buat lawak tak kira masa...adehhhh...

Buat kakak berdua...terima kasih atas kerjasama yg diberi selama ini...(mcm la depa baca blog aku....hehe...) aku update sebagai tanda ingatan ni....tak pergi yg lama..tak datang yg baru....boleh gitu??


You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook