73/2015 : Camping depan rumah

Monday, March 23, 2015


Dah abis cuti sekolah. Rutin harian kembali seperti biasa. Jalanraya pun dah banyak kenderaan semula. Walaupun tak jem mcm di kotaraya tp tetap dpt rasakan perubahannya.
Bagi rakan taulan yg mengambil kesempatan bercuti baru2 ni....bagaimana cuti anda? Happening tak???
Aku biasa2 ajer...yg penting anak2 gembira ...aku pun seronok walaupun poket makin menipis. Tak apa, kita start isi tabung ayam semula utk cuti akan datang hehehe....


Aktiviti pertama menyambut cuti sekolah. Pacak khemah depan rumah...jom bbq kambing perap.


Sesekali tuan punye pun kena try kambing perap ni...hehe..


Makan dengan hidangan speghetti carbonara dan kentang goreng. Masak ajer apa stok yg ada dekat rumah sbb esok2 tu dah nak balik kampung...kira buat clearance la.

Anak2 terutama dzakwan memang teruja tengok khemah tu. Siap angkut sleeping bag dan bantal masuk dlm tu..konon2 nak bermalam dlm khemah. Tak lama pun tengah mlm aku tgk semua dah elok berselimut atas katil masing2..hehe...





You Might Also Like

1 comments

  1. Camping depan rumah tu agak menarik.. eemm.. nanti nak try lah.. ekekeke..

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook