60/2015 : Warisan Kita Warisan Dunia

Tuesday, March 10, 2015

Fuhhh...tajuk macam ilmiah jer...
Minggu depan kan cuti sekolah. Kalau korang ke Kuala Lumpur boleh singgah kat bangunan Sultan Abdul Samad ni tengok pameran Unesco. Banyak infoboleh dpt kat situ dan boleh juga dptkan bahan2 bacaan menarik. Free jer pun....



Kami singgah sini masa cuti CNY hari tu. Kan aku kata aku ronda2 kotaraya hehe...
Lama lg tempoh pamerannya tp dah terlanjur ada...singgah jer ler...


Dpt la kutip buku2 ni...
Mungkin tak ramai yg suka kumpul bahan2 begini...tp aku suka....dulu masa study ada ketikanya bhn2 ni la yg bg idea nak buat kertaskerja...jenuh la mencari kat library...dah jumpa ada org pinjam pulak huhu...tunggu la....
So bila ada peluang kumpul bhn2 ni kita collect dan simpan di library rumah. Mesti berguna suatu ketika nanti....


Ygni bhgn pameran ...boleh baca...


Kekanak posing ala model....hahaha...



You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook