54/2015 : Hubungi Kami

Tuesday, March 03, 2015

Lunch hour yg tak tahu nak pergi mana sbb kedai makan tetap tutup hari ni...hmmmm.....tadi meeting depa bagi nasi lemak sorang sebungkus...boleh tahan kot sampai petang...

Betul kan kadang2 kita tak tahu nak makan apa. Rasa macam menu sama jer hari2. Jemu oooo.....

Ok la pada korang yg tetiba rasa macam nak tukar menu ..meh la try western food. Aku promote ni la dulu kan ...hehhee...

Jom cari kambing perap sos ladahitam ZGNS, pastu korang bakar /grill dan hidanglah ikut citarasa korang.

Kat mana nak cari?...Meh aku share lokasi dan reseller yg ada :



Agro Bazaar Bandar Laguna Merbok, Sungai Petani. Lokasi belakang masjid.


BK Fishmart Bandar Kinrara Puchong. Berdepan dengan foodcourt.


Az Zain Rawang. Belakang Petronas Taman Bersatu.

Korang boleh juga menghubungi nombor2 berikut :

Bukit Mertajam/Sungai Petani 019 5250815
Melaka 017 6293482 (Nurul) / 017-6832142 (effa)
Puncak Alam /Shah Alam / Sg Buloh 019 3103476
Klang  017-3210336


Untuk kawasan-kawasan lain, boleh terus hubungi 012 3180912 / 013 3400912

Jom la cuba......he

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook