38/2015 : Manisnya Kejayaan

Wednesday, February 11, 2015

Kisah petang semalam....

Bila berkesempatan lepas ofis hour aku akan ambil masa sejam dua utk focus pada part time pulak...hehe...tp kat rumah yer sambil2 melayan anak2 bersembang....atau nonton kartun.

Semalam berjaya approach 3 premis utk tempatkan produk ZGNS. Alhamdulillah satu beri persetujuan. Syukur....

Bukan mudah yer utk convince peniaga terima produk kita utk diletakkan di kedai mereka. Apatah lagi sekarang ni ada ramai peniaga kecil2an yg menjual pelbagai jenis barangan.

Apapun....yg penting usaha.....USAHA.......USAHA.....

Usaha la tanpa jemu......



Pada readers yg nak tambah pendapatan...boleh hubungi kami...

atau ada lokasi2 menarik utk kami terjah...bagitau cepat2...
Pada yg dah hubungi kami dan dah mula operasi...terima kasih...semoga team kita tabah dlm mengharungi rintangan mendatang...in sha Allah....

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook