20/2015 : Qaseh Gold Junior

Monday, January 26, 2015

Bila free kita  mengarang. Aku pernah terbaca...utk melatih diri menjadi kreatif...rajin2 la menulis..bercerita. Hmmm....cuba praktikkan.

Baru-baru ni aku discover satu produk lagi.  Bukan product sendiri tp product utk anak2.  Dzakwan tak mudah demam tp kadang2 mudah juga dpt selsema. Dapat la kalau asyik minum ais...mandi lama2....tidoq dlm air cond.....main tak reti rehat....kalau tak cukup rehat memang dia akan selsema.  Tak larat nak mengulang pergi doktor. Kadang2 ubat kat rumah pun abis stok. 

Kawan aku perkenalkan ni...




Gambar ni cilok kat fb..tak ingat fb siapa....thanks yer....pinjam gambar ni bukan tujuan utk promotion.

Qaseh Gold Junior --- sesuai utk kanak2. Lepas minum sesudu kecil ajer....biasanya selsema dia akan hilang dan bertenaga semula.  Satu yg aku tengok lepas telan benda ni dlm seminggu ...memang nampak la budak kecik ni makin aktif...penat oooo melayan.  Nampak serasi la dengan izin Allah.

Kakak2 pun makan jugak ....utk elakkan keletihan bersekolah.  Ye la budak2 sekarang ni bila hari sekolah tu beg...tak usah nak cakap la .....kerja sekolah pun banyak....aktiviti kokurikulum lagi....sukan lagi.......KAFA lagi...ada yg tambah tuition lagi...hmmmm memang pack jadual diaorg. 

Korang kalau nak cuba..pi la search dlm fb tu nama product...berderet nanti agent punye list keluar...pilih ajer mana yg sesuai.
Ada juga product utk org dewasa......aku tak try lagi......guna mana yg ada kat rumah dulu.....hehehe


You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook