8/2015 : Moga lebih baik

Tuesday, January 13, 2015

Hari ke 13 Januari 2015...kejap je masa berlalu kan....
Tahu-tahu nanti dah masuk feb...mac...eh eh dah abes 2015....
Sedar tak sedar usia pun dah semakin menginjak matang ....wahhh tak mo ngaku dah makin senior...hehe...kalau ada budak praktikal masuk ofis dah kategori boleh panggil makcik...kehkehkeh...uisshhhhh lom lg...boleh panggil kakak lagi....
Alhamdulillah....makin meningkat tahun selaras peningkatan usia...syukur pada maha pencipta...aku dikurniakan keluarga yg saling melengkapi antara satu sama lain. Usik mengusik tu biasa jer....
Anak2 pun dah makin dewasa...dari tadika ke sekolah rendah..dah menginjak ke menengah....alhamdulillah korang boleh mengekalkan momentum baik dlm setiap ujian yg korang hadapi...dan kami berharap korang menikmati zaman2 persekolahan korang sebaik2nya....


Semoga tahun 2015 ini apa yg kita lalui akan lebih baik daripada tahun tahun sebelumnya.
Aku cuba update sekerap mungkin yer dlm blog ni...ada entry jalan2 jugak cuti sek hari tu yg aku lum update.....mencari mood yg sesuai...

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook