14/2015 : Keletihan

Saturday, January 17, 2015

Sigh.....hehe...keletihan ....
Aktiviti padat seawal pagi lagi. Sabtu hari mendobi....melipat...menggosok...menyusun..
In between tugasan yg aku senaraikan di atas...memasak...mengemas...hehe...
Anak-anak sibuk melayan kerja sekolah..basuh kasut sekolah...since kakak dah boleh disuruh...baju sekolah dia dan adik aku pass kat dia ajer utk iron. Aku settlekan baju sendiri dan en suami...
Tak lama lagi CNY kan? Sebulan lg lebih kurang. Apa yg aku perasan bila tiba cny year ni jualan murah mmg boleh dikatakan murah la... Dan kadang2 stok baru pun jual murah. Td ada jugak aktiviti window shopping...sambil menunggu lcd iphone ku ditukar....ramainya umat mengosongkan poket. Mujur tak terjebak sbb budget pun dah takde hehe..
Apa yg dibuat....hmm layan budak kecik ni jer la...


Jom main belon sabun ....

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook