Roti Sarang Lebah

Thursday, November 06, 2014

Hari ni nak share resepi roti. Dah lama publish pasal roti kat sini. BUAT ROTI 

Bukan resepi aku. Resepi Lydiahoney. Ni blog dia TEKAN SINI
Kalau kat fb korang search saje nama dia mesti jumpa.
Org yg mula2 kenalkan Roti Sarang Lebah (RSL) yg dah jadi viral sekarang ni.
Tak kira la kalau korang kata resepi RSL ni ciptaan korang ke hape ke tp yg aku tahu si lydia ni la yg dok kenalkan RSL ni asalnya. Nanti aku share lagi apa ilmu yg aku dpt drp sharing2 dengan beliau.

Ni resepi yg aku janjikan dulu aku nak share. Dah lama bangat berjanji baru sekarang ditunaikan. Maaf yer pada yg menunggu. 



Follow ajer step yg diberi...InshaAllah mesti jadi...





Hasil yg tak seberapa.....boleh la utk sarapan keluarga.


You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook