Karnival Sukan 2014

Thursday, August 28, 2014

Dah lama tak bersukan.
Bukan setakat sukan...bersenam pun dah lama tak buat hehe...ibu sibuk dikkkk oooiii...
Dpd celik mata sampai landing nak tidor bersusun kerja kena buat..betul2 rehat masa tidor jer...tp alhamdulillah....sukerrrrr....

Last few weeks aku join sukan company. Test power balik main bola jaring. Dengan takde training nya..datang pagi tu main belasah ajer. Macam biasa kalau game berpasukan ni aku pilih netball jer ler.....dengan  usia yg tak ler muda mana...badan pun tak ler ringan  mana....so pandai2 la adjust nak main apa...dan dok posisi mana.....akak suka dok dlm D ajer....tp kena ambik peranan penting ...jadi shooter....okey jer mmg posisi dpd team sekolah lagi...takde masalah.....

Gambar teramat la banyak nyer...akak pilih yg mana menarik pandangan mata buat masa ni jer la....


Macam sukan budak sekolah mahupun sukan peringkat antarabangsa...perbarisan itu ada wajib..hehe..
Aku rumah kuning....tak pasal2 kena jadi zorro pagi tu....confirm korang tak tahu kan yg mana satu tuan blog...hehe




Rumah sukan yg ada....hehe...bukan ler budak2 muda semuanya....perangai jer rupa budak2 ......macam2 rupa ader...super hero pun ada dlm perbarisan ni....adehhhh....


Ni ler team aku.....ater menganga semua...apsal ekk?...


Berebut bola.....beriya2 kawan aku tu ..hehehe....banyak lagi aksi menarik....


Bab ni tuan blog tak lupa....mesti ada....tengah2 panas pun sempat lagi berposing....tu bukan sesi mendera budak2 yer....budak2 tu yg sibuk nak tolong payungkan makcik2 ni....

Gitu ler ade nye....salah satu aktiviti staff engagement kat company ni. BEst juga...yg tak bestnya dipilih pulak masuk kontigen state utk peringkat sukan syarikat antara state. Maaf ler...tak dpt ditunaikan hajat tersebut...main ni pun sekadar suka2 nak try test balik skill yg dah lama tinggalkan.....ramai lagi tu boleh pilih......hehehe...

Ada satu lagi game yg dah lama tak asah balik bakat......ada sapa2 nak main sofball????....hehehhe.....

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook