Marinated Lamb & Boneless Chicken Homemade

Friday, July 18, 2014

Ada masa ni...moh mengupdate...

Aku busy sesangat sekarang ni..macam2 benda nak buat dpd celik mata utk sahur sampai la nak tidor tengahmalam....fuhh.....penat?....hehe..biasa ajer....
challenge diri sendiri...

Apa projek sekarang?

Sekarang ni aku & en hubby tengah mengusahakan secara kecil2an jualan `Marinated Lamb & Boneless Chicken Homemade'.....kecil2an yer..suka2...mengisi masa yg ada dengan kerja2 yg lebih berfaedah...hehehe...

Tak sangka pulak sambutan yg diterima amat menggalakkan....alhamdulillah rezeki Allah di mana2 asalkan kita rajin usaha dan mencuba.....sbb tu aku kata challenge diri sendiri.......

Hubby yg amat2 teruja nak buat....and of course la i supporter yg paling kuat hehe...

So untuk miker-miker yg dok utara khususnya di area Kulim/Lunas...moh cuba Marinated Lamb & Boneless Chicken Homemade kami...sekali order pasti nak lagi.....









You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook