Tunggu esok..dia datang...

Sunday, January 12, 2014

Apa yg datang???....ni dia....Istimewa delivery utk esok....ciskek leleh pelbagai perisa kek. Ada kek coklat, vanila, strawberry, pandan dan oren. Semua sedap!!



Tu diaaa....penuh peti ais hehe...
Bukan aku yg buat tu..aku tukang ambik order dan deliver ajer..tiada untung org tengah yer. Yang buat kek ni adik ipar aku punye isteri @ biras aku la. 
Kat opis aku ni...apa saja yg dibawa mesti ada yg membeli. Alhamdulillah rezeki dia...aku tumpang seronok. 

Utk esok juga ada special request utk yg ni...


Kalau dah mahir tu ko suruh jer la buat apa spesis kek pun pasti menjadi....yg penting sedap!!




You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook