Tak abis reunion lagiiii......

Monday, January 06, 2014

Lagi cerita reunion...dah lama ke?...tak kisah nak simpan jugak kat sini.

21 Dec 2013.....lepas kenduri tu badan memang penat la...bukan penat buat kerja sangat ..penat makan penat bersembang...tambah cuaca agak panas jugak. Asalnya nak balik hotel dulu nak rileks kejap tp plan lain jadinya lain. Last sekali berkumpul semua kat rumah kakak aku semula. Sekali lagi dengan baju tak bawak semua tinggal kat hotel....kami anak beranak pakai jer la baju yg sama sampai ke malam....hehehe....
Kalau tau jadi camni aku bawak baju beg kecik ajer...

Gambar tunggang langgang jugak susunannya ni...

Reunion kali ni melibatkan bekas2 rakan sekolah dpd form 1-5 di Sek Men Sri Tanjong.
Aku sekolah kat sini dpd frm 1- upper 6....tak pergi mana dah...ater sekolah dok belakang rumah ajer...hehehe....jalan kaki 5 min sampai. Kira loceng berbunyi kat rumah boleh dengar...kalau dah lambat lari laju2 pun bleh sampai lagi ikut pintu belakang hahhhaa...
Tapi aku budak baik...tak pernah dtg lambat.....

Reunion ni pun buat kat dewan sekolah ajer. Dah nya GPK sekolah tu pun kawan kami. Pengetua pulak bekas cikgu form 6 aku dan pengerusi PIBG pun bukan org lain..bapak den yooo....hahahha


Kawan paling rapat masa kat USM. Classmate masa form 6. Frm 1-5 tak sama kelas.
Nak jadi cerita ...sama2 pilih USM dan memang rezeki kami 4 tahun di sana duduk asrama yg sama.....kira kawan share story together la nihhhh...
Meja aku berkecah dkerjaka budak kecik tu....mak dia sibuk nak ambik gambar...hehe


Menu malam tu....ada kambing bakar. Aku layan ala kadar ajer....perut penuh....seronok dok berjumpa kawan2 daripada makan.
Gambar menu ni aku cilok dpd fb...terima kasih pada penyumbang.


Bekas2 pelajar yg hadir....tak ramai tp ok daripada takde. Bukan senang nak kumpul semua ni....dulu slim2 sekarang....hehhehe..lihat sendiri jer la....



Ni yg paling menarik minat anak2....dam ular gergasi....berebut2 nak main nihhh...


yeyye.....dapat la cabutan bertuah.....


Classmate masa form 1.

Alhamdulillah program berjalan lancar.
Tercapai jugak hasrat kami untuk berjumpa ...teringat kisah2 lama..
hmmmm...hehehhe...

Abis dah cerita reunion....pasni kalau berkesemapatan boleh la jumpa2 ...dah tau dah masing2 ada kat mana kan....

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook