Pizza simple

Sunday, January 19, 2014

Bila datang kerajinan, macam2 aku nak buat. Hari ni buat pizza simple..simple pun aku pakai roti gardenia ajer.
Hubby beli roti gardenia sebantal panjang punyer...esok expired...sebelum tamat tempoh baik fikirkan sesuatu...jeng..jeng...jom buat pizza.

Guna apa yg ada dirumah cuma pi beli sos tomato prego yg guna tuk buat speghetti tu dan parmesan cheese.


See bakar pun guna periuk ni jer...tak payah guna ketuhar pun. Alas dgn tudung periuk jer susun 4 keping roti yg dibuang sedikit kulit tepinya. Sapukan sos atas roti sbg base...taburlah apapun yg korang nak tabur. Yg ni aku letak tomota potong dadu, cendawan butang dihiris nipis dan sausage...pastu taburkan la cheese.


Dah siap....


Nyum...nyum...simple and easy...



You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook