Gaya si cilik

Friday, January 24, 2014

Lama sudah tidak menulis di sini...lama ke?....minggu ni takde post lagi kot...hehe...
Busy...busy....busy....
kat ofis busy...kat rumah busy....

Lately pun update guna hp ajer. Sengsara jari jemari ni asyik tersilap taip ajer..hehe...keyboard hp tu kena bagi besaq sikit......ngeh...ngeh..ngeh...

Mood menulis pun tak berapa nak ada sebenaqnya....
Hari ni tak keluar lunch boleh la membebel kat sini kejap. 

Update sikit pasal si kenit ni.  


End Januari ni genap 2 tahun 4 bulan....kejap jer ....makin lincah...makin lasak...makin banyak akal ....

Minggu ni dia tak berapa sihat...batuk dan selsema.....tp melasak tetapppp....
Makin banyak words yg dia dah boleh sebut...tp banyak jugak yg tak berapa clear sebutannya....puas nak bagi betul....yg paling nak payah faham bahasa dik wan ni ayah dia la....hehe..selalu kena guna translater.....

Apapun dik...kami sayang kamu ....
Esok weeken boleh la berkepit jer kau yer.......



You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook