Bila dia keseorangan...

Thursday, January 02, 2014

Again...malam ni aku kena layan dzakwan tengok upin ipin: geng pengembaraan bermula. Sejak smlm rasanya dah berkali2 ulang. Kalau aku tgk lawak sepahtu kat MLM tu kiranya dah boleh hafal dah lawak diaorg hehe...
Nak buat apapun tak boleh huhu...ibu layan kan jer dik...asal ko tak buat perangai. Dah jadi habit budak2 sebenarnta kalau ko hantar rumah pengasuh @ taska..bila balik rumah mesti sikit sebanyak dia akan tunjuk skill sikit. 
Kena sabar byk....only few hour jer on weekdays budak2 ni nak bermanja dgn parents ....kerja2 lain tu later2 boleh buat..


Jom join kami...

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook