01012014

Wednesday, January 01, 2014


Dah tahun baru kan...kejap jer. Dekat seminggu tak berupdate blog ni. Aku cuti..bila cuti mcm2 benda nak kena bila free dah mlm tak larat kabomm tido.
Cuti hampir seminggu menguruskan keperluan anak2 ke sekolah. Try acu balik baju lama bokeh guna ke tak...so beli utk top up aher. Tp utk amira mmg kena semua baru sbb 2014 dia jd pengawas tukar color baju- biru, kasut- hitam

Sampai ke tengah mlm dok menjahit benda ni.

Kedah tak ambik cuti new year so 1hb sekolah. Berhempas pulas la aku bg settle semua. 1hb jgk abg irfan daftar semula kat asrama...berpeluh menyiapkan keperluan balik asrama. Tuan vdn mcm biasa...rilek la bu...

Mlm ambang 2014..anak2 request mkn nasi kandar. Cari yg best sikit tp tak mau seberang penang bridge. So kami ke nasi kandaq beratur pokok ketapang di jln bagan luar butterworth...depan opus den hehe...
Beroperasi bermula jam 11 mlm...sampai situ kul 1030 pm.. Belum start lagi tp org dah start beratur ...adeh...


Tu diaaas....panas2 lagi...licin pinggan lima beranak....menambah lemak la aku...
Ada ceramah UAI mlm tu so mmg sesak gila..parking penuh...aku gunakan kuasa yg ada...masuk parking dlm kompound tmpt kerja sib baik pak guard kenal.

Utk 2014 ni takde la azam2 baru nya...yg lama2 tu pun ada yg tak settle lagi...asyik carry forward.
But bith of us rasa tahun ni plan lebih kepada organize balik rumah kami ni..


Start with our small project. Upgrade sikit tempat parking kereta dpd bersimen sebelah..kami fully simenkan so nampak lebih kemas. Ni projek sedang berjalan di hari pertama 2014. Harap ada lg yg menyusul selepas ini.

Petang tadi hantar abg irfan balik asrama. Sedih pun ada tp utk masa depan baik anak dan parent kena sama2 kuat semangat. Sampai ke mlm dok rasa sunyi jer rumah...hmm adik wan dok kluar masuk bilik cari abang...sian dia..
Tak per 2,3 hari lg masing2 ok la tu.

Campur2 dah crita aku...well end of say 1/365 for 2014. Kepada semua...


Moga semua urusan dipermudahkan olehNya....amiin






You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook