Reunion Ex Permai USM 14-15 Dec 2013

Thursday, December 19, 2013

Tak sabar nak bercuti ni....mood sudah mariiii......
Camna result anak2 yg ambik PMR?...Moga dpt cemerlang..yg biasa2 ajer jgn susah hati...it not end of the world :)

Sebelum cerita terperam lama ...jom aku update pasal reunion yg aku kendalikan pada 14 dan 15 Dec lepas.  Meriah!!!

Actually asalnya reunion ni plan nak buat dikalangan adik2 yg rapat dengan aku ajer...tp tercadang pulak why not open to all. Reunion bekas penghuni desasiswa yg sama.

Yang seronoknya dpt kerjasama juga dpd para senior yg sekepala...alhamdulillah.....memang mereka2 ini juga la golongan yg aktif2 semasa belajar. Geng2 yg boleh ko kutuk apa pun mmg takde ambik hati punyer...

Jom layan antara gambar yg ada....



Budak ni seronok dpt lepas kat padang ni.....berlari turun naik ...


Bila jumpa kena ambik gambar...bersama2 dengan roomate aku sepanjang menghuni di desasiswa Permai. 
Lokasi reunion kami di Rumah Tetamu USM atas bukit Minden..hmmmm...best


Sesi beramah mesra..memang riuh. Walaupun ramai yg kepenatan sbb baru sampai dpd pelbagai lokasi...tp semua enjoy...kira toleh kiri snap gambar..toleh kanan snap gambar.
Almaklum ada antara yg hadir ni dah lama tak jumpa since grade...hehehe..
Walaupun usia dah banyak tp perangai menten....loglag!!!


Ada juga aktiviti utk anak2.  Kehadiran dengan keluarga ni la yg tambah meriahkan perjumpaan ini. Anak2 pun bertambah kawan....


Kami lagi......dulu saiz M ...L..sekarang masing2 dah up satu saiz lagi..hehehehe


Geng x penghuni yg lelaki pun sama ajer.....ni barisan AJK....


Tak ketinggalan kek birthday utk potong sama2...


hahaha......lepas settle semua sesi bersantai....dendangan lagu yg serba sumbang..


US......
Happy family...
Ramai yg minta utk buat lagi....
InsyaAllah jika diizinkan....

20 family yg dpt dikumpulkan.....

Masih terasa kemeriahannya......

DI SINI KAMI bermula mengejar impian.....DI SINI KAMI berkumpul berkongsi cerita......


You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook