Selamat Pagi Cikgu!!

Wednesday, November 06, 2013


Tak pernah terfikir nak jadi cikgu. Tapi tahun ni dah beberapa kali jugak sku kena jadi cikgu.
Sebelum ni focus utk team di state ajer tp hari ni dah melangkau utk region utara pulak.
Pada aku...sesi ni aku anggap bukan mengajar tetapi lebih kepada berkongsi ilmu...moga berkekalan ilmu yg dikongsi..


Kelas aku hari sebelum anak murid masuk. Ajar pasal system ...bukan line aku tp aku dah involve dgn module ni drp awal..
80% warga emas yer anak murid aku hari ni...
Cabaran itu satu kepuasan...kadang2 kita kena cuba benda baru...

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook