Sahabat

Monday, November 18, 2013

Ada hutang entry rupanye...
ingat lagi 


Kunjungan singkat ke KL ada kisah suka dukanya.
Yang mana dulu....yg duka dulu  la kan....hehhe tak la berduka sangat cuma kami kena tipu jer.  Sabar jer la....lepas kami turun dari Menara KL hari tu ada plan lain sebenarnya. Nak jumpa kawan2 sekolah..kira cam mini reunion ...yg big nya akan dilaksanakan december nanti.

Plan sudah cukup bagus nak berjumpa di Ampang Park. Aku dan hubby memang kurang sikit bab jalan di KL ni walaupun ada google maps...kalau boleh malas nak drive. Tahan la teksi....ok la member kata tak jauh pun dekat jer..since tak pernah ke AP kami ok jer la..ikut la si driver teksi tu bawa....tp bila dah lebih 10 min aku rasa macam dah lain macam...pastu dia berenti kat satu mall .....org ramai....aku pun tak toleh2 dah la...hubby bayar dan terus turun...tengok2 huwaaaaaa....dia sudah hantar kami ke Ampang Point laaaa.......

Aduh dah la dengan budak kecik lagi...sabau jer la...kena la carik cab lain suh hantar pulak ke Ampang Park...marah tak usah nak cerita la....geram pun ada.....sbb masih ada lagi manusia yg macam tu....sabar...sabar.....lain kali buat revision sikit tempat2 yg ko nak pergi yer...pujuk la hati nurani ni....ingat nak jumpa kawan...nak jumpa kawan....

Then kisah suka pulak.....lepas kena tipu tu...aku menuju destinasi yg betul....pulang ke pangkal jalan......


Maka berjumpa-jumpaan la kami 3 family kat Cozy Corner ni. Meriah...hilang marah .....timbul seronok....aminn syukur alhamdulillah dpt jugak kami bertemu setelah hampir 20 tahun tidak berjumpa. Ini lah nilai persahabatan...rakan-rakan sekelas semasa form 6 dulu - yg bertudung coklat dan si kepala botak dihujung sana.....
Kami memang akrab....sekelas ada 32 org...memang macam adik beradik....
walaupun kami bertiga ajer..cukup riuh dah...anak2 pun tumpang seronok...en hubby geleng kepala...hehhehe

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook