Cinta Pantai Merdeka

Monday, November 25, 2013

Takde entry masak pagi ni...tak sempat nak ambik gambar...
Ada tetamu di rumah tp akak kena jugak pergi kerja....cuti dah takde tinggal ngam2 utk balik kg hujung tahun nanti..huhuhuhuhu..

Hokey..jangan susah hati....jom kita rileks-rileks tepi pantai.....



Jalan-jalan Pantai Merdeka, sungai petani.
Daratan yg nampak di hujung sana adalah Tg Dawai....

Kuukir kan namamu
Di awang Gunung Jerai
Disaksikan laut daun nyiur melambai
Jauh pandangan permai
Di situ tanjung dawai
terkenang peristiwa cinta kita terurai

Oh indahnya...peristiwa
Cinta kita di Pantai Merdeka

****

Tetibakan....hahahhaha.....
Pantai merdeka dulu tak sama dengan sekarang...



Dulu takde resort...sekarang kalau korang nak, boleh bermalam di Pantai Merdeka Beach Resort. Aku tak ambik gambar kot pintu masuk sbb ramai sangat orang...kot belakang pun boleh aaaa....
Nampak menarik...kalau stay sini, malam-malam boleh la feel2 romantika sikit jalan2 hirup udara laut.....


Keselamatan anda sentiasa menjadi keutamaan. Cumanya aku tak nampak orang bertugas kat atas tu....hmmmm


Angin kuat. Layan layang-layang memang best. Teruja adik wan main layang-layang...sama teruja dengan si ayah....


Kaki pancing pun ramai lepak2 kat tebing tu sambil menunggu hasil....suka tengok pemandangan...hmmm...nak kena beli bahan tembak baru ker?...baru gambar cantik....nanti tengok budget....

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook