Chicken Chop Sedap

Tuesday, November 19, 2013


Sapa suka makan chicken chop?

Anak2 aku punyer favorite ni tp boleh layan sesekali ajer....tak boleh selalu...

Ada satu waktu dahulu aku layan buat sendiri ajer...tp dah lama tak buat...huuhuhu..

Kalau kat kulim ni aku selalu layan chicken chop ni kat Restoran Sri Kulim...laluan utama dpd highway BKE expressway ke pekan kulim. Tak jauh dpd simpang masuk ke Kulim Square..

Orang Kulim mesti tau....


CC ni yg best tang kuah dia...

Ni aku beli bawak balik jer sbb tu berterabur jer dlm pinggan. Bila en hubby balik lewat takde nyer ler aku nak makan di kedai...kalau tidak sempat masak aku tapaw ajer...hehhehe

Hmm..boleh masuk senarai nak buat sempena cuti-cuti sekolah ni....

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook