Bangkok Tomyam Bayan Lepas - citarasa masakan Thai

Friday, November 01, 2013

Meroyan nak update cerita pasal makan2 pulak.
Balik training hari tu, daripada KLIA lagi aku dah lapar...tp since tau en hubby dan anak2 menunggu di airport penang...bertahan la perut hehehe...

Tempat wajib singgah utk makan malam adalah di sini :


Bangkok Tomyam kat area Bayan Lepas.
Gambar ni aku google dan copy dpd blog yg tertera tu....tima kasih yer.
Pilhan masakan ala thai yg kena dengan selera kami anak beranak.
Kedai ni dah lama dah ada since aku masih belajar lagi.


Tu alamat dia..contact no dan masa operasi.
Lokasi dia tak la jauh dpd Airport Penang...bertentangan ajer...
Tak jauh juga dengan Komplek Tabung Haji Bayan Lepas.


Ni menu wajib aku & hubby. Sotong masak pedas.
Rasa dia tak berubah sejak berbelas tahun yg lepas.
Menu lain pun ok...tp yg ni memang wajib ada..

Siapa yg datang Penang dan berada di area Bayan Lepas....cuba2 la singgah sini.





You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook