Tupperware

Friday, October 11, 2013


Semalam dpt cek dpd tupperware. Dah lama tak dapat. Walaupun jumlahnya tak byk tp kalau kat nufnang dah boleh clear out.
Alhamdulillah...rezeki..tak jangka pun nak terima sbb aku bukan penjual tegar pun.
Kalau ada kawan2 nak aku tolong beli kan jer...tak ambik untung pun ..nak bg kawan2 juga guna product berkualiti. 
Lately jualam byk since tupperware bergabung dgn nutrimetic...pengguna nutri kan ramai...
Kawan2 yg berminat boleh la jadi ahli ..sekarang ni ahli dpt 25% diskaun tau ok jugak tu.
Kalau tak utk business beli utk kegunaan sendiri...
Kalau nak tahu lanjut boleh jugak pm aku...atau kirang pergi jer ke stokis berhampiran....

You Might Also Like

2 comments

  1. bestkan bila ada sikit side income..
    blogwalking....feel free to visit blog saya pulak dan be my followers ya..http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. thanks hazlina masuk melawat sini...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook