Restoran Pen Mutiara

Wednesday, October 09, 2013

Entry makan pulak..
Gambar ni dah lama aku simpan..ingatkan dah publish tp rasanya belum lagi....
Kalau korang berada di Butterworth dan teringin nak rasa kari kepala ikan power korang boleh singgah di Restoran Pen Mutiara, Taman Selat, Butterworth.
Aku pergi sini dengan kawan2 ofis utk aktiviti ofis jugak....
Jom layan gambar...




Udang goreng tepung


Ikan sweet sour


Tu dia.....kari kepala ikan....main dish

Ok jugak rasanya.....dengan harga berpatutan.
Kalau tak silap aku ada jugak cawangan nya di sebelah pulau area bayan lepas/batu maung tapi yg tu aku tak pernah survey lagi....

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook