Jom masak masak

Friday, October 11, 2013

Esok dah start cuti sampai rabu..bestnyerrrrr .....
Petang ni nak pi ambik anak truna kat asrama....dia pun cuti sampai rabu....

Tapi ni bukan nak cerita pasai cuti..
Kalau cuti mesti ada agenda masak2 ....
Jom aku kongsi gambar makanan mana tau kot2 ada yg nak try hujung minggu nanti...


Gulai daging batang pisang. Lauk popular belah kedah ni bila kenduri.
Dlm plan nak masak ni cuti nanti ...


Asam pedas daging...
Kalau campur ngan tulang best jugak nih!!


Ikan kembung goreng tepung...sedap makan panas2...nyum..nyum...


Gulai/kari sotong....makan ngan nasi kandaq fuhhh....


Mee udang 


Kepala ikan siakap masak asam pedas....


Ni semua acara masak2  sendiri bila kerajinan melanda specially week end...
Kebanyakannya aku dah pernah post kan dlm ni pun...

So korang apa lagi.....


You Might Also Like

1 comments

  1. Azi, gulai daging batang pisang tu aku suka. Sedap :-)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook