Ilmu untuk dikongsi

Thursday, October 31, 2013

Isnin hari tu aku menghadiri kursus system enhancement yg akan kami gunakan tak lama lagi.
Minggu depan aku pulak kena bagi training to end user.
Sedang membuat preparation di samping tugasan harian.
I'm busyyyyy.......

(busy le sangat ko, sempat lagi update blog..hahahha)


Cikgu aku hari tu....trainer dpd vendor yg jaga system tu.
Masuk kelas lambat sikit so back benchers...I ok jer hehehe
Cikgu kali ni agak menarik cara pengendalian kelas dia..sbb aku tak mengantuk cumanya penat otak nak pick up...dia kena ajar agak laju since ada 11 module kena perabih dlm masa sehari.
Aku pun macam tu jgk 11 module sehari - ada masa lebih kurang 8 jam...huuhuhu..

Yakin boleh ...dpt ilmu kena kongsi sama2 baru berkat & berkekalan....

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook