Homestay

Thursday, October 17, 2013

Lepas raya kedai makan masih banyak yg tutup lagi.
Malas nak drive, kesimpulannya bawak ajer la bekal dpd rumah. Boleh jugak makan2 sambil update blog.
Cerita raya...nanti dulu...aku tak upload gambar lagi...dok terperam dlm ip. 

Tak lama lagi cuti sekolah menjelma tiba. Korang dah start plan tak nak jjcm ke mana?
Aku dah ada 2,3 plan berbaris utk dilaksanakan sebagai agenda perabih duit hujung tahun hehehe...
Ada sapa2 yg bercadang nak bercuti2 ke Terengganu?
Kalau ada dan mempunyai masalah penginapan ...mai aku cadangkan homestay ni.
Owner yg sama - korang oleh nego ngan dia nak dok kat mana...tp rata2nya area DUNGUN la....nak rileks tepi pantai pun boleh.....
So kalau korang nak pi ramai2 2,3 bijik kereta pun takde masalah....dok jer homestay ni...

Aku tak share gambar kat sini...korang boleh terjah masuk ke blog ni 


Maklumat berkaitan homestay dan tempat2 menarik sekitarnya boleh korang perolehi kat situ. Hubungi ajer tuan punye homestay ini terus utk buat tempahan.

Homestay ni bukan aku yg empunye yer...tolong kawan2 promote ajer

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook