Yang Baru

Wednesday, September 11, 2013

Semalam dapat laptop baru. Tapi company punyer. Polisi syarikat ikat agreement dgn vendor 5 tahun guna kena tukar. Yg lama dpt Dell. Yg baru dpt Hp. Ok jer...benda free kan...ko kena jaga jer ler & using harta benda syarikat ni tak boleh buat mcm harta benda sendiri..tak boleh la suka2 nak download mcm2 benda..tak boleh la nak view suka2 hati kan....
Yang bestnya laptop lama aku tu depa jual kat owner pd harga rm50 jer. Aku beli la sbb laptop ni mmg aku sendiri guna takde campurtangan orglain dan mmg aku jaga baik2.  Bateri dah tukar ram dah tambah mmg best aaa
 Boleh anak2 aku guna nanti. Jalur lebar kat rumah pun dah apply for upgrade...staff package dpt murah...


Benda baru....jaga elok2 :)

You Might Also Like

1 comments

  1. Jaga elok-elok tau. Saya nyer lagi 2 tahun baru leh tukar... Selamat guna lappy baru. :)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook