Sibuk

Thursday, September 19, 2013

Agak sibuk kebelakangan ni. Sibuk sana sini mcm menteri pulak.
Masa sibuk gini rasa mcm2 nak update...


Last 2 days dz demam...bawak pi klinik. Selalu kalau aku pi time2 setengah jam sebelum klinik tutup,org dah takde mmg boleh masuk terus paling lama tunggu 5 min.
Tapi kali ni masa aku sampai tu dia punyer ramai...end up 2 jam aku tunggu kat situ...nak pi klinik lain budak kecik ni lebih serasi dgn ubat kat sini.
Kluar klinik perut jerit2 minta diisi...carik kedai makan pulak....sampai rumah dah sebelas lebih kerja x selesai lagi...
Alhamdulillah smlm dah makin baik...lega
Biar camna sibuk pun...ansk2 tetap keutamaan....
Itu sahaj update hari ini...

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook