Mee kuah

Sunday, September 15, 2013


Awal2 dah post pasal makan yer...hehe.
Hari ni cuti tapi anak2 sekolah. Esok cuyi semuanys sempena Hari Malaysia. Cuti2 ni melepak kat rumah ajer..nanti boleh pi kenduri pastu petang ke sekolah anak2 - sambutan hari anugerah pulak,
Cuaca pun mendung ajer..tp x hujan lagi..bersedia jer ni sbb baju agak byk juga di ampaian.
Alamak sudah lari tajuk....
Mee kuah ni kami buat khamis mlm lepas. Msg2 tak mau makan nasi so tukar menu. Rasanya pernah post resepi kat dlm blog ni dulu...kena carik semula kalau nak...aku update guna hp jer ni so malas nak selak2.  Kali ni guna kuah campuran isi udang lipan dan air rebusannya juga ubi kentang lenyek..


Yummy...makan sepinggan puashati....boleh buat lagi....
Credit pada en hubby yg menyumbang tenaga bg mempercepatkan proses penyediaan...
Credit jugak utk anak2 yg bantu ibu kemas dapur sbb ibu dah tak larat 😉
Nanti kita main masak2 lagi

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook