Firefly

Tuesday, July 02, 2013

Cerita lama ni. Takper la kan.. Sebagai ingatan kemudian hari.
Korang pernah naik firefly? Aku baru first time naik masa cuti sek hari tu. bukan terbang jauh pun Png- langkawi ajer. Adalab dlm setengsh jam. Fuhhhh....kecut perut jugk naik flight kecik ni yer....berbeza dgn naik mas. Masa take off dr airport penang cuaca tak berapa ok sikit tp tak hujan. Sekali berlanggar dgn awan memang bergegar dibuatnya...aku yg panik sikit anak2 rileks jer...pengalaman pertama mereka naik flight...hubby kata kita bg rasa naik flight kecil dulu. 
Aku prefer ke langkawi dgn flight... Tak lz rasa penat sangat dan perjlnan pun singkat...kau bli barang barang byk pun takde siapa nak check...asalkan tak lebih berat luggage sudah....
Anyway trip yg menarik insyaallah ada rezeki boleh pi jauh sikit. 


You Might Also Like

2 comments

  1. firelyz jadi pilihan utama kalau reganya lebih murah dr airasia... dekat sikit nak ke airport dari rumah :D

    lama tak dengar khabar Azi..

    ReplyDelete
  2. ye la na...lama tak dengar cerita. aku ada jer kat blog & fb..senang2 pm la...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook