20% toll rebate

Wednesday, July 17, 2013

Korang guna touch n go tak?
Aku pengguna tetap sejak dulu lagi.  Malas nak q bila bayar kat tunai kalau lalu lebuhraya. Guna tng kat smartag...laju jer ko boleh jalan.  Tambah sekarang byk parking fee kat mall2 yg dah boleh guna tng utk bayar parking...pastu kalau pi kl nak naik lrt bagai semua pakai sekeping kad ni ajer....tp kenalah pastikan ada nilai yer....hehe
Nak cerita pasal rebate 20% ni. Aku tak pernah miss redeem sejak diperkenalkan beberapa tahun lepas.  Syarat nak dpt rebate ni transaction korang kat tol adalah 80 kali paling minima.  Sehari aku lalu tol 6x pergi/balik(3pergi/3balik) tu tak masuk penggunaan hujung minggu memang sah2 lebih dpt 80x.  


Ni latest yg aku boleh redeem, usage 2 bulan....lepas tol balik melaka...nak dekat raya nanti baru nak g redeem.
Walaupun 20% ja sebulan...ok la dpt tadak.....tu la ritu tak ramai yg pilih tak payah bayar tol...cer kalau tak payah tol, rega minyak turun....boleh la balik kg selalu :)

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook