Sembang petang

Tuesday, June 25, 2013

Dpd pagi tadi system kat ofis ni up and down....adusss...geramnya....
Bila system down alamatnya bila dah up semula maka berderet2 la kes2 baru yg dilog utk tindakan.....mula la rasa cam nak pitam tengok....
Abeh camna nak kekalkan performance camni?....

Tinggalkan bab kerja....

Puasa dah tak lama lagi kan?....Aku pun dah start balik puasa isnin khamis back few weeks ago...nak bagi biasa balik perut ni.....nak bagi biasa balik kena bangun seawal 4 pagi buat operasi kat dapor....
nak bagi biasa balik dengan kerenah anak2 yg selalu mengelat bangun sahur.  
Yg paling best kat opis sekarang ni bergilir2 org bawak sampel kuih suruh rasa dan order......aku tukang rasa je la...selalunya aku dah ada permanent tempat utk order kuih ni so tak payah kalut2....
Aku lebih suka cari kuih2 tradisional lama....boleh simpan lama...hehhe

Ok la nak kena brenti dulu......




You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook