Candy Crush

Wednesday, June 26, 2013

Tajuk game pulak.
Korang minat ke dengan game ni?
Aku ada jugak main game ni....terutama masa2 nak melepaskan penat bekerja...mengemas....baru dok level 40 jer pun.....
Aku tau ramai yg terjerumus dengan game ni...tp jgn sampai leka pulak.....

Hari ahad lepas aku pergi market kulim dengan hubby....tengah2 layan dok tunggu penjual potong daging tu ternampak ada sorang apek ni tengah layan candy crush...haha..bersungguh2 dia.....
Bukan sekadar remaja ajer yer....sampaikan apek kat market pun main game ni.....hebat sungguh penangan Candy Crush......

Cerita lain pulak.....
Hari ni kat seberang perai ni cuaca redup ajer nak hujan tapi tak ler pulak hujan2 nye....gerimis ajer...pastu berenti ...pastu turun balik. Agaknya kalau turun lebat sekaligus boleh la clear sikit jerebu kat sini.....
Doa2 kan....

Sorry la entry ni takde gambar.....sajer nak abiskan masa rehat tengahari ni.....

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook