Mari kita ke msyuarat PIBG

Wednesday, March 06, 2013

Hari ni system yg aku dok guna dlm kerja seharian aku meragam dpd pagi tadi lagi...kejap boleh masuk...lama tak boleh pulak....lagi teruk dpd hari2 semalam...tension tau....dah la nak kena mengejar dateline...nak update customers lagi....system pulak buat hal...

Tinggalkan bab kerja kejap...meh aku update kerja yg aku buat sabtu baru lepas ni.

Aku buat julung2 kalinya pergi menghadiri mesyuarat PIBG sekolah...hehe....pecah rekod tau....tu pun salah satu sebab nya lepas mesyuarat boleh bawak balik anak yg dok asrama....dpt la bermalam kat rumah satu malam. Tapi aku pun memang berniat nak pergi sbb mesy pibg utk sek men ni lain sikit dpd sek rendah...tambah2 bila anak dok asrama so banyak benda kita kena tahu. Lagipun sek anak aku tu tak la jauh mana boleh la pergi.
Aku pergi dgn amira dan dzakwan ajer...afiah ada program motivasi sehari, ayahnya pulak pergi memancing....irfan dah tentu dok tunggu kat sekolah tunggu aku datang.

Mencabar jugak bila bawak budak kecik tu tanpa ayah dia....tambah2 sekarang ni dia memang lasak sungguh....penat dibuatnya....nak tengok dia diam masa dia minum susu dan tidur ajer....

So sepanjang masa meeting tu sebahagiannya aku dok luar dewan ajer la sampai irfan abis prep pagi...baru aku hand over budak kecik tu kat abang dia...baru la aku boleh focus dok dalam dewan....

Jom tengok gambar....gambar2 ni aku ambik kat website sekolah ajer...takde maknanya aku nak pegang kamera mahupun handphone utk snap2 gambar......hehe

ni masa dlm dewan....org lain dok belek minit mesy lepas...aku dok sibuk tengok si DZ....cuba cari ya mana aku?

Ramai jugak parent yg hadir..memang penuh dewan sampai keluar2....

guru2 yg bertugas mendaftar kehadiran ..sbb lepas tu nak sign buku outing/pulang bermalam budak2 pulak...sapa parent tak datang tak boleh balik/keluar...pandaikan strategi sek nak suruh parent datang ramai2..hehe

tu aku kat hujung sana melayan DZ berjalan2 kat luar dewan.....

Gitu la kisahnya.....terima kasih la pada juru gambar yg menyumbang gambar ni......

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook