Bual bicara kosong..kosong...kosong..

Friday, March 29, 2013

Cuti sekolah dah makin ke penghujungnya. Korang dah bercuti2 tak?....Tahun ni memang aku buat beberapa allocation utk cuti2 bersama keluarga....insyaAllah moga dimurahkan rezeki.....amin..

Weekend baru ni settle percutian pertama. Kami ke Damai Laut Resort & Spa Lumut ajer....kunjungan kali ke 2. Walaupun ada yg review tak best tempat ni tp pada kami ok la boleh la bagi 6 bintang. Bersesuaian dengan budget yg ada dan keistimewaan sebagai member kat sini. Nanti lepas aku kumpulkan gambar2 boleh la aku bercerita lanjut.  Bila agaknya yer?....hehehe...

Semalam dah start masuk kerja....minggu ni kerja 2 hari ajer tp cukup memeningkan kepala aku....dengan ratusan email yg perlukan tuntutan maklumbalas....dgn isu2 terkini yg perlukan tindakan....kat rumah pulak kakak aku datang berkunjung dpd kampung. Sian dia kena dok rumah..esok baru aku plan nak bawak jalan2 sebab aku dah paksa dia balik hari ahad walaupun plan asalnya nak balik esok....hehhe...kejam tak aku?

Ahad nanti anak2 pun dah start sekolah...irfan dah nak balik semula asrama dan rutin kembali seperti biasa....sunyi la pulak rumah nanti.....fuhh....jadual utk weekend ni pun dah bersusun.....moga diberi kesihatan yg baik utk tunaikan semua tanggungjawap....amin...

ok la merapu meraban sekejap ..blog kena update jugak .....nantikan la cerita2 terbaru nanti......aku cuba update secepat mungkin yer.....

You Might Also Like

2 comments

  1. nanti citer detail mira, kami damai laut tak samapi2 lagi. Boleh la plan ke arah sana pulak ;)

    ReplyDelete
  2. wah! seronoknya bercuti! kami x gi mn pun....gi shopping n ziarah mk mertua jer tp yg penting ttp bersm anak2!

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook